“Vrienden van Giullare”

Beste lezer,

Het Rozenburgs Jeugdmusicalkoor Giullare is opgericht in 2016.
Het doel van de vereniging is om kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar te leren acteren, dansen en zingen. Dit gebeurt o.l.v. een zangcoach, choreograaf en een acteercoach. Zo leren ze de basis van de musicalwereld. De vereniging is toegankelijk voor alle kinderen uit Rozenburg en omgeving. Wekelijks wordt er geoefend om aan het eind van het jaar een musical op te voeren. Zowel het repeteren als de voorstelling gebeuren in theater de Ontmoeting in Rozenburg. Om het voor veel kinderen toegankelijk te houden, kunnen zij lid worden voor een bescheiden contributie per maand. Helaas zijn deze inkomsten niet voldoende en proberen we via andere middelen financieel rond te komen.
Daarom hebben we ook de “Vrienden van Giullare”. Voor een bedrag van € 15,00 per jaar steunt u het musicalkoor, waarmee we ook weer de mogelijkheid krijgen om een leuke musical te kunnen vinden.
Wat krijgt u voor dit jaarlijkse bedrag?
Twee keer per jaar zal er een digitale nieuwsbrief verschijnen om u op de hoogte te houden van de activiteiten. Verder krijgt u dan gratis toegang voor de voorstelling die in november gehouden wordt.
Als er nog verdere ontwikkelingen of activiteiten gehouden worden, wordt u hier uiteraard van op de hoogte gehouden.
Als u een donatie wilt overmaken, dan kan dit op onderstaande rekening.
Het bankrekeningnummer van de vereniging is:

NL75INGB0008964089 t.n.v. Rozenburgs Jeugdmusicalkoor Giullare.
Heeft u dit inmiddels gedaan, dan danken wij u hiervoor, mede namens de kinderen.

Hartelijk dank voor uw bijdrage en graag tot ziens bij het
Rozenburgs Jeugdmusicalkoor Giullare.